Ajankohtaista

Ajankohtaista

13.12.2017

ARKKITEHTI - VISUALISOIJA - OPISKELIJA

Haemme kokenutta arkkitehtia asuntosuunnitteluhankkeisiin projektiarkkitehdiksi ja pääsuunnittelijatehtäviin. Kokemus mallien laaduntarkistamisesta Navisworks ja Solibri Model Checker -ohjelmistoilla on eduksi. Oman työn aikatauluttaminen osana asuntosuunnittelun tiimiä kuuluu työnkuvaasi.

Haemme lisäksi visualisoijaa ja arkkitehtiopiskelijaa avustaviin tehtäviin. Kaikki kohteemme mallinnetaan Autodesk Revitillä. 

Arkkitehti:

- teet suunnitelmia hankesuunnittelusta toteutussuunnitteluun

- valvot työn laatua ja turvallisuutta työmaalla työmaakäyntien yhteydessä

- valvot ja osallistut hankkeen ohjaukseen koko rakennusprojektin ajan

- teet yhteistyötä erilaisten suunnittelu- ja rakennustiimien kanssa saavuttaen sovitut tavoitteet, aikataulut ja kustannustason

Sinulla on:

- yliopistotasoinen arkkitehdin tutkinto

- 3+ vuoden työkokemus arkkitehtitoimistossa

- hyvät organisointi- ja esiintymistaidot sekä taiteellista silmää

- riittävä osaaminen tietomallintamiseen Revitillä

Visualisoija:

- toimit osana toimiston visualisointitiimiä

- tunnet 3d Studio Max- sekä Revit-ympäristöt, Photoshopin ja V-Ray -renderöintimoottorin

- omaat taiteellista silmää ja persoonallista näkemystä

Opiskelija:

- Pystyt työskentelemään vähintään kolmena päivänä viikossa - työajoista voidaan sopia joustavasti

- Osaat käyttää Revitiä tai Archicadia

- Olet positiivinen ja kiinnostunut oppimaan uutta 

Tarjoamme:

- kilpailukykyisen palkan

- kivat työkaverit

- kehitysmahdollisuuksia oman osaamisesi ja kiinnostuksiesi mukaan

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Työhakemukset osoitteeseen: 

ARKKITEHTI - VISUALISOIJA - OPISKELIJA

31.8.2017

Voitto Hervannan pohjoisakselin ideakilpailussa

BST-Arkkitehdit Oy voittoon Hervannan pohjoisakselin ideakilpailussa yhdessä Hartelan, Siton ja sanataiteilija Karoliina Suonio kanssa.

Tampereen kaupungin järjestämän ideakilpailun Hervannan pohjoisakselin kortteleista voitti Hartelan vetämä työryhmä pääsuunnittelijana BST-arkkitehdit. Liikenneasioiden konsulttina toimi Sito. Kilpailussa jaettiin myös varasija ja kolme kunniamainintaa. Voittaja saa jatkaa suunnittelua kumppanuuskaavoitusperiaatteella ja lisäksi valita haluamansa korttelin toteutettavaksi.

”Hervanta ansaitsee arvoisensa sisääntulon kaupungin keskustan suunnalta. Alue, josta kilpailu käytiin on monella tapaa merkittävä. Ratkaisut, joita esitimme kilpailutyössä edistävät Hervannan keskustan laajenemista luontevasti pohjoisen suuntaan. Kilpailutyö vahvistaa myös alueen vanhoja reittejä ja linkittää lisäksi Hervannan valtaväylän itäpuolen paremmin Hervannan keskustan toimintoihin. Kilpailutyön korttelirakenne ja maantasokerrosten toiminnot tulevat antamaan Hervantalaisille uuden mielenkiintoisen alueen kuljettavaksi ja koettavaksi”, kertoo Petri Tavilampi.

Voitto Hervannan pohjoisakselin ideakilpailussa

26.5.2017

Luminary kohoaa kattojen ylle - Julkisivut Parmalta

Tampereen sydämeen nousee kehittyvän kaupungin uusi maamerkki. Skanskan urakoima 21-kerroksinen Luminary II on valmistuttuaan Tampereen korkein asuintalo. Parma toimittaa arkkitehtuuriltaan korkeatasoisen uuden rakennuksen vaativat julkisivuelementit.

Katso Luminary-projektiesittely
Lue lisää: www.parma.fi

Luminary kohoaa kattojen ylle - Julkisivut Parmalta

© Tietoa Finland Oy

19.5.2016

BST-Arkkitehdit Oy kilpailuvoittoon Ranta-Tampellassa

Peab järjesti yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa alueesta arkkitehtikilpailun kutsukilpailuna. Kilpailualue sijaitsee Tampereella, Näsijärven rannalle muodostuvan uuden Ranta-Tampellan alueen keskellä, kävelymatkan päässä keskustasta. Kilpailun tavoitteena oli laatia kortteliin korkealuokkainen, vetovoimainen, ympäristöön sopiva ja teknistaloudellisesti toteutuskelpoinen asuinkorttelisuunnitelma, joka hyödyntää alueen maisemallisia ja kaupunkikuvallisia elementtejä ja tasokkaita asumisratkaisuja.

Kutsukilpailuun valittiin viisi arkkitehtitoimistoa. Kilpailun tuomaristossa oli Tampereen kaupungin, Suomen Arkkitehtiliiton (SAFA) ja Peabin edustajia. Tuomaristo päätti 9.5. pidetyssä kokouksessa valita kilpailun voittajaksi tamperelaisen arkkitehtitoimisto BST-Arkkitehdit Oy:n nimimerkillä ”Flanööri ja kalamies” toimitetun työn. Lisäksi tuomaristo päätti antaa kunniamaininnan turkulaisen Sigge Arkkitehdit Oy nimimerkillä ”Kudos” varustetulle työlle. ”Erityisesti näissä kilpailutöissä arkkitehtuurin laatu oli korkeatasoista ja kaupunkikuvallinen ote artikuloitua”. yksi kilpailun tuomareista rakennustarkastaja Eija Muttonen-Mattila kertoo.

Kilpailutyön vahvuuksia olivat ennen kaikkea paikkaan sopiva arvokas ja näyttävä ulkonäkö ja lisäksi suunnitelman sovittaminen ympäristön asettamien reunaehtojen mukaiseksi, järvinäkymien hyödyntäminen myös sisäpihan asunnoille sopivin arkkitehtonisin massoitteluin, erikokoisten asuntojen sovittaminen suunnitelmaan sekä selkeät ja kehityskelpoiset ratkaisut asuntopohjissa. ”Voittajatyö luo alueelle arvokkaan, mielenkiintoisen ja kestävän ilmeen. Näsijärven maisema on hienosti otettu huomioon ja tästä on helppo jatkaa asuntojen markkinointiin.” summaa yksikön johtaja Matti Joensuu. Kohteen ensimmäisen vaiheen asuntojen ennakkomarkkinointi on tarkoitus aloittaa alkuvuonna 2017 ja rakennustyöt kesällä 2017.

Lisätietoja:
Eija Muttonen-Mattila, rakennustarkastaja, Tampereen kaupunki, puh.+358 40 8004 063
Matti Joensuu, yksikön johtaja, Peab Oy, puh. +358 40 7132 810,

BST-Arkkitehdit Oy kilpailuvoittoon Ranta-Tampellassa