Ajankohtaista

Ajankohtaista

2.5.2019

Palkkaamme lisää arkkitehteja

Haemme kokenutta arkkitehtia uusiin mielenkiintoisiin hankkeisiin projektiarkkitehdiksi ja pääsuunnittelijatehtäviin. Kokemus mallien laaduntarkistamisesta Navisworks ja Solibri Model Checker -ohjelmistoilla on eduksi. Oman työn aikatauluttaminen osana asuntosuunnittelun tiimiä kuuluu työnkuvaasi.

Kaikki kohteemme mallinnetaan Autodesk Revitillä. 

Arkkitehti:

- teet suunnitelmia hankesuunnittelusta toteutussuunnitteluun

- valvot työn laatua ja turvallisuutta työmaalla työmaakäyntien yhteydessä

- valvot ja osallistut hankkeen ohjaukseen koko rakennusprojektin ajan

- teet yhteistyötä erilaisten suunnittelu- ja rakennustiimien kanssa saavuttaen sovitut tavoitteet, aikataulut ja kustannustason

Sinulla on:

- yliopistotasoinen arkkitehdin tutkinto

- 3+ vuoden työkokemus arkkitehtitoimistossa

- hyvät organisointi- ja esiintymistaidot sekä taiteellista silmää

- riittävä osaaminen tietomallintamiseen Revitillä tai AchiCADillä

Tarjoamme:

- kilpailukykyisen palkan

- kivat työkaverit

- kehitysmahdollisuuksia oman osaamisesi ja kiinnostuksiesi mukaan

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Työhakemukset osoitteeseen: 

Palkkaamme lisää arkkitehteja

27.4.2019

Tiedon virtauksen vallankumous

BST-Arkkitehdit Oy toimitusjohtajan kirjoitus tiedon virtauksen vallankumouksesta on julkaistu AU 4/2019 lehdessä. Voit lukea kirjoituksen LinkedInistä.

 

Tiedon virtauksen vallankumous

22.3.2019

Kesätyöhaku päättyy tänään 22.3.2019

Tänään on viimeinen päivä hakea kesätöihin BST-Arkkitehdeille. Viimeiset haastattelut järjestetään viikolla 13, jonka jälkeen ilmoitamme päätökset hakijoille. 

Kesätyöhaku päättyy tänään 22.3.2019

19.9.2018

Luminary voitti Tekla Global BIM Awards palkinnon Best Commercial Project sarjassa

Tekla Global BIM Awards -kilpailuun osallistui yli 140 projektia mukaan lukien Tekla regional BIM Awards voittajat 36 maasta.

Luminary voitti Best Commercial Project sarjassa.

Hankkeen osapuolet ovat:

Omistaja, pääurakoitsija and BIM koordinaattori: Skanska Oy

Rakenne- ja elementtisuunnittelu: A-Insinöörit Suunnittelu Oy

Geo- ja akustinen suunnittelu: A-Insinöörit Suunnittelu Oy

Arkkitehti: BST-Arkkitehdit Oy

LVIS-suunnittelu: Optiplan Oy 

Sprinklersuunnittelu: Caverion Suomi Oy

Betoniurakoitsija: Betonirakenne Oinas Oy

Elementtitoimittaja: Parma Oy

Luminary voitti Tekla Global BIM Awards palkinnon Best Commercial Project sarjassa

5.9.2018

Olemme palanneet takaisin omiin tiloihimme

Toimiston laajennus ja tilojen uudistaminen on saatu lähes valmiiksi ja olemme päässeet muuttamaan takaisin omiin tiloihimme. Kulku toimistoomme tapahtuu taas tutun pääsisäänkäynnin kautta. Tervetuloa!

Olemme palanneet takaisin omiin tiloihimme

14.6.2018

Luminarylle Tekla BIM Awards 2018 kunniamaininta

Luminary -projekti on erityisen tarkasti tietomallinnettu asuinrakennushanke. Mallinnuksessa on huomioitu mm. putoamissuojaukset, joka edesauttaa rakennustyömaan työturvallisuutta. Elementtien mallinnustarkkuus on viety poikkeuksellisen pitkälle, ja työmaan vaatimukset on otettu mallissa erinomaisesti huomioon. Tuomaristo kommentoi Luminary -projektia: “Olisi hienoa, jos kaikki talonrakennushankkeet olisivat tällä tasolla.”

Luminarylle Tekla BIM Awards 2018 kunniamaininta

12.6.2018

Toimistomme laajenee

Siirryimme toimistomme laajennuksen vuoksi väistötiloihin. Kulku toimistoomme tapahtuu elokuuhun saakka rakennuksen länsipäädystä.

Toimistomme laajenee

6.6.2018

Tuottavuusloikka tietomallintamisen avulla

BST-Arkkitehdit Oy oli mukana RAKLI:n ja A-Insinöörit rakennuttaminen Oy:n yhteisen koulutushankkeen avauspäivän asiantuntijaluennoitsijana.

"Osaamisen tason nostamista tietomallien osalta tarvitaan koko elinkaaren ajalle. Tilaajapuolen osaamistason nostamiseksi RAKLI käynnistää yhdessä A-insinöörit Rakennuttamisen kanssa ”Tuottavuusloikka tietomalleilla -hankkeen” – joka on suunnattu tilaajien rakennuttaja- ja projektipäälliköiden tietomalliosaamisen nostamiseksi. Hanke sisältää osallistujien koulutuksen lisäksi myös suoraa konsultointia osallistujien omien hankkeiden tietomallihaasteiden voittamiseksi. Hanke alkaa ensimmäisellä kokoontumisella kesäkuussa 2018. Tiedotamme edistysaskelista RAKLIn eri kanavissa."
- Mikko Somersalmi, RAKLI

"Onnistunut tietomallinnusprosessi edellyttää onnistunutta johtamista"
- Olli Olkkonen, kehityspäällikkö A-Insinöörit

Tuottavuusloikka tietomallintamisen avulla

1.6.2018

Tekla BIM Awards - Luminary

Luminary on mukana Tekla BIM Awards -kilpailussa. Käy antamassa äänesi:
https://www.tekla.com/fi/bim-awards/luminary

Parhaan BIM-projektin yleisöäänestys alkaa 1.6. ja äänestysaikaa on 10.6. asti.
Äänestäneiden kesken arvotaan Fjällräven Abisko Friluft 45 - kevyt ja erinomaisen kantomukavuuden takaava vaellusreppu kesän reissuihin!

Tekla BIM Awards - Luminary

21.5.2018

Likkojen lenkki 21.05.2018

BST-Arkkitehtien iloinen joukkue osallistui Likkojen lenkille. 

Likkojen lenkki 21.05.2018

31.8.2017

Voitto Hervannan pohjoisakselin ideakilpailussa

BST-Arkkitehdit Oy voittoon Hervannan pohjoisakselin ideakilpailussa yhdessä Hartelan, Siton ja sanataiteilija Karoliina Suonio kanssa.

Tampereen kaupungin järjestämän ideakilpailun Hervannan pohjoisakselin kortteleista voitti Hartelan vetämä työryhmä pääsuunnittelijana BST-arkkitehdit. Liikenneasioiden konsulttina toimi Sito. Kilpailussa jaettiin myös varasija ja kolme kunniamainintaa. Voittaja saa jatkaa suunnittelua kumppanuuskaavoitusperiaatteella ja lisäksi valita haluamansa korttelin toteutettavaksi.

”Hervanta ansaitsee arvoisensa sisääntulon kaupungin keskustan suunnalta. Alue, josta kilpailu käytiin on monella tapaa merkittävä. Ratkaisut, joita esitimme kilpailutyössä edistävät Hervannan keskustan laajenemista luontevasti pohjoisen suuntaan. Kilpailutyö vahvistaa myös alueen vanhoja reittejä ja linkittää lisäksi Hervannan valtaväylän itäpuolen paremmin Hervannan keskustan toimintoihin. Kilpailutyön korttelirakenne ja maantasokerrosten toiminnot tulevat antamaan Hervantalaisille uuden mielenkiintoisen alueen kuljettavaksi ja koettavaksi”, kertoo Petri Tavilampi.

Voitto Hervannan pohjoisakselin ideakilpailussa

26.5.2017

Luminary kohoaa kattojen ylle - Julkisivut Parmalta

Tampereen sydämeen nousee kehittyvän kaupungin uusi maamerkki. Skanskan urakoima 21-kerroksinen Luminary II on valmistuttuaan Tampereen korkein asuintalo. Parma toimittaa arkkitehtuuriltaan korkeatasoisen uuden rakennuksen vaativat julkisivuelementit.

Katso Luminary-projektiesittely
Lue lisää: www.parma.fi

Luminary kohoaa kattojen ylle - Julkisivut Parmalta

© Tietoa Finland Oy

19.5.2016

BST-Arkkitehdit Oy kilpailuvoittoon Ranta-Tampellassa

Peab järjesti yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa alueesta arkkitehtikilpailun kutsukilpailuna. Kilpailualue sijaitsee Tampereella, Näsijärven rannalle muodostuvan uuden Ranta-Tampellan alueen keskellä, kävelymatkan päässä keskustasta. Kilpailun tavoitteena oli laatia kortteliin korkealuokkainen, vetovoimainen, ympäristöön sopiva ja teknistaloudellisesti toteutuskelpoinen asuinkorttelisuunnitelma, joka hyödyntää alueen maisemallisia ja kaupunkikuvallisia elementtejä ja tasokkaita asumisratkaisuja.

Kutsukilpailuun valittiin viisi arkkitehtitoimistoa. Kilpailun tuomaristossa oli Tampereen kaupungin, Suomen Arkkitehtiliiton (SAFA) ja Peabin edustajia. Tuomaristo päätti 9.5. pidetyssä kokouksessa valita kilpailun voittajaksi tamperelaisen arkkitehtitoimisto BST-Arkkitehdit Oy:n nimimerkillä ”Flanööri ja kalamies” toimitetun työn. Lisäksi tuomaristo päätti antaa kunniamaininnan turkulaisen Sigge Arkkitehdit Oy nimimerkillä ”Kudos” varustetulle työlle. ”Erityisesti näissä kilpailutöissä arkkitehtuurin laatu oli korkeatasoista ja kaupunkikuvallinen ote artikuloitua”. yksi kilpailun tuomareista rakennustarkastaja Eija Muttonen-Mattila kertoo.

Kilpailutyön vahvuuksia olivat ennen kaikkea paikkaan sopiva arvokas ja näyttävä ulkonäkö ja lisäksi suunnitelman sovittaminen ympäristön asettamien reunaehtojen mukaiseksi, järvinäkymien hyödyntäminen myös sisäpihan asunnoille sopivin arkkitehtonisin massoitteluin, erikokoisten asuntojen sovittaminen suunnitelmaan sekä selkeät ja kehityskelpoiset ratkaisut asuntopohjissa. ”Voittajatyö luo alueelle arvokkaan, mielenkiintoisen ja kestävän ilmeen. Näsijärven maisema on hienosti otettu huomioon ja tästä on helppo jatkaa asuntojen markkinointiin.” summaa yksikön johtaja Matti Joensuu. Kohteen ensimmäisen vaiheen asuntojen ennakkomarkkinointi on tarkoitus aloittaa alkuvuonna 2017 ja rakennustyöt kesällä 2017.

Lisätietoja:
Eija Muttonen-Mattila, rakennustarkastaja, Tampereen kaupunki, puh.+358 40 8004 063
Matti Joensuu, yksikön johtaja, Peab Oy, puh. +358 40 7132 810,

BST-Arkkitehdit Oy kilpailuvoittoon Ranta-Tampellassa