Meille töihin

Meille töihin

Arkkitehti, tule osaksi ammattitaitoista tiimiämme!

Visiomme on olla hyvä työpaikka, rohkea edelläkävijä ja merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttuja.  Haluaisitko sinä olla mukana tarinassamme?  

Teemme laadukasta arkkitehtuuria raikkaalla otteella. Osaavat työntekijämme mahdollistavat merkityksellisien ja monipuolisia hankkeiden toteuttamisen asunto-, toimitila- ja toimistotilasuunnittelusta kouluihin, päiväkoteihin sekä hoiva- ja sairaalarakennuksiin.   

Menestyksemme ja toimintamme nojaa arvoihimme sekä asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen ja kykyyn palvella heitä innovatiivisesti.   

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Tampereella, historiallisen Finlaysonin alueen ytimessä.   

Mitä arvostamme?

Päivittäistä työtämme ohjaa luottamus, rohkeus ja yhteistyö. Hoidamme hommat sovitusti ja positiivisella asenteella. Meillä ollaan aina valmiita auttamaan ja kohtelemme työkavereita, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita reilusti.   

Lue lisää työntekijöidemme arjesta täältä.

 

Miksi BST:lle?

Työyhteisössämme jokainen saa olla oma itsensä ja arvostamme työntekijöiden erilaisia vahvuuksia. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme ja panostammekin perehdytykseen, toimivien työtapojen ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä työkyvyn vaalimiseen.   

Työntekijöidemme hyvinvointia lisäävät mielenkiintoisten projektien lisäksi hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva toimistomme sekä kattavat etumme, joihin henkilöstö pääsee vaikuttamaan vuosittain. Työsuhde-etujamme ovat: 

 

  • ePassi 
  • kattava perehdytyskonsepti 
  • liukuva työaika 
  • mahdollisuus hybridityöhön  
  • uusimmat ohjelmistot ja laadukkaat ja ergonomiset työvälineet  
  • lääkäritason työterveyspalvelut  
  • vuosittainen koko toimiston yhteinen ekskursio kotimaassa tai ulkomailla 

Millainen on sinun tarinasi? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi, vastaamalla muutamaan kysymykseen ja liittämällä portfoliosi. Jätä avoin hakemuksesi tästä. 

Lisätietoja meillä työskentelystä antaa People & Culture roolissa työskentelevä Annina, p. 040-641 32 74 tai  

Seuraa tarinaamme FacebookissaInstassa ja LinkedInissä.