Westeri

Westeri

Tesoman liike- ja hyvinvointikeskus

Tesomantorilla yhdistyvät kaupalliset ja julkiset palvelut. Keskukseen sijoittuvat K-Supermarketin lisäksi  mm. parturi, apteekki, kahvila sekä useita ravintolatoimijoita. Keskukseen tulevia julkisia palveluita on kirjasto, terveysasema, hammashoito, hyvinvointineuvola, nuorisokeskus ja matalan kynnyksen palvelut. Kohteen yhdistelmätietomallia hyödynnettiin työmaalla työvaiheiden suunnittelussa ja asennuksen tukena. Kaupungin tilojen sisustussuunnitelmia tarkasteltiin tilaajan ja käyttäjien kanssa virtuaalimallin avulla.

KOHDETIEDOT

Tampere
Tilaaja Ruokakesko Oy
Pääurakoitsija Hartela Länsi-Suomi Oy
Kerrosala 15 447,5 m²
Bruttoala 20 679,5 m²
Tilavuus 108 480 m³
Investoinnin arvo n. 30 M€
Valmistunut 2018

LINKIT

Tesoman liikekeskus harjakorkeudessa

Asiakkaan näkökulma

Tesoman hanke on hyvä esimerkki tulevaisuuden rakentamisesta, jossa sekä kaupan että julkisen sektorin palvelut (terveysasema, neuvola, kirjasto) yhdistetään yhtenäiseksi, monipuolisesti arjen eri asioissa asiakkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi. Tässä projektissa BST-Arkkitehdit Oy on osoittanut erittäin asiantuntevaa osaamista ja käyttäjien tarpeiden huomiointia sekä ratkaisujen etsimistä projektin joka vaiheessa.

Työt Tesomalla ovat parhaillaan käynnissä ja tavoitteenamme on rakentaa yhdessä kokonaisuus, joka on uusi kohtaamispaikka Länsi-Tampereella ja jossa on myös kiva käydä.

Petteri Tastula - Kauppapaikkapäällikkö Kesko Pirkanmaan ja Pohjanmaan alue