Asiakkaat

Yhteistyökumppanit

"Rakennushanke oli kaikin puolin vaativa"

Lempäälä-taloon suunniteltiin Pikkukettu -perhetupa, kirjasto, harraste-, liike-, pysäköinti- ja toimistotiloja sisältäen kunnan virastot.

Lempäälä-talon rakennushanke oli kaikin puolin vaativa, haasteena mm. eri käyttäjäryhmät, aikataulu, kirjaston valtionavustuksen tuomat ehdot ja ympäristön muun rakentamisen yhteensovittaminen.

BST-Arkkitehdit toimivat hankkeessa tilaajaa ja käyttäjiä kuunnellen aina kaavavaiheesta käyttöönottoon. Erittäin joustavaa yhteistyötä ja loistava lopputulos, voin suositella BST-Arkkitehteja lämpimästi. 

Ulla Palo-Oja / Rakennuttajapäällikkö / Lempäälän kunta

Ulla Palo-Oja /  Rakennuttajapäällikkö / Lempäälän kunta

”Kun tavoitellaan jotain ainutlaatuista ja uniikkia"

Kun tavoitellaan jotain ainutlaatuista ja uniikkia, tulee perinteiset tavat toimia laittaa sivuun ja tavoitteet nostaa erittäin korkealle kaikkien asioiden suhteen. Pitää katsoa pitkälle ja avarasti ja samalla tiedostaa nykyhetken rajat, jotta suunnitelmat ovat myös toteutuskelpoisia.

Kun on halua, saatu kritiikki luo näyttämisen voimaa, jota ei saavuteta koskaan kehumisella. Kun kehutaan, siitä on hyvä ammentaa ansaittua hyvänolontunnetta, sitäkin aina tarvitaan. Tässä vaiheessa prosessia olemme kokeneet tiimeissä paljon molempia, kritiikkiä ja kehuja, ja onkin hienoa todeta, että BST-Arkkitehdit ovat ammattilaisina ja vahvan asenteen omaavina osanneet luoda Luminarystä kokonaisuuden, jossa tehty työ palkittiin erinomaisella menestymisellä haastavaksikin tiedostetussa asuntomarkkinassa!

Luminaryn työmaa on nyt täydessä käynnissä ja tehtävämme onkin seuraavaksi täyttää, tai itse asiassa tahtotilamme mukaisesti tietenkin jopa ylittää Luminaryn asiakkaiden odotukset.

Harri Sivu / Hankekehitysjohtaja / Skanska Talonrakennus Oy

Harri Sivu / Hankekehitysjohtaja / Skanska Talonrakennus Oy

"Tiesin saavani korkeatasoiset ja teknisesti tasokkaat suunnitelmat"

Suunnittelutehtävä Näsijärven rantatontille on annettava osaaviin käsiin. Pyysin suunnittelutarjoukset ainoastaan kahdelta luottotoimistolta. BST oli suunnitellut meille aikaisemmin Härmälänrantaan veistoksellisen kohteen, jossa Tavilampi oli pystynyt täydentämään tiukasti esiteltyä ja valmista konseptiamme ammattitaitoisella tavalla tehden siitä vieläkin mielenkiintoisemman.

Valinta kahden toimiston välillä kohdistui BST:n, koska tiesin saavani korkeatasoiset ja teknisesti tasokkaat suunnitelmat. Rimininin ennakkomarkkinoinnin aikana asiakkailta saatu positiivinen palaute on vahvistanut omaa mielikuvaamme. Lopputulos on näyttävä ja arkkitehtonisesti korkeatasoinen.

Koko prosessin ajan yhteistyö on ollut sujuvaa ja BST:n henkilökunta osoittanut ammattitaitonsa. Odotan että pääsemme syventämään yhteistyötämme ja hyödyntämään BST:n 3D-osaamista.

Ville Kaseva / toimitusjohtaja / Asuva Oy

"Joko nämä kaverit osaavat lukea ajatuksia tai sitten he vain ovat niin taitavia"

Toimeksiannossa on ollut kyse yleissuunnittelusta asemakaavoituksen pohjaksi kuntakeskuksen ytimessä. BST-Arkkitehdit Oy kanssa tehty yhteistyö on ollut innostavaa, vuorovaikutteista ja hyvin ammattimaista. Toimistolla on suunnitteluvälineet kunnossa ja hienoa on ollut se, että toimitettu materiaali on eri vaiheissa ylittänyt varovaiset odotukset. Joko nämä kaverit osaavat lukea ajatuksia tai sitten he vain ovat niin taitavia! Heidän kanssaan työskentely on osaltaan nostanut myös meidän omaa rimaa vaatia itseltä ja eri kumppaneilta riittävän laadukasta tulostetta. Asiakkaalle tuotettu 3d-materiaali on käytettävää ja muokattavaa. Pakko todeta tässä myös, että heidän toimistotilansa kansallismaiseman ytimessä ovat erittäin imponoivat. Pitäkää luovuuden lippu korkealla.

Santeri Kortelahti / Arkkitehti / Pirkkalan kunta / maankäyttö

Santeri Kortelahti / Arkkitehti / Pirkkalan kunta / maankäyttö

"Kiitos BST:n, rohkenimme tehdä myös valintoja, joita ilman toimistostamme puuttuisi jotain"

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n uuden toimiston tilamuutoshanke toteutettiin kevään ja kesän 2017 aikana Tampereen Hervannan kampuksella. Modernin toimistoympäristön vaatimukset sekä tarve saada tilat SYK:n toimintakulttuurin mukaisiksi olivat suunnittelumme lähtökohtana. BST Arkkitehdit Oy vastasi onnistuneesti hankkeen pää- ja arkkiarkkitehtisuunnittelusta. Lisäksi käytimme heidän asiantuntemustaan mm. erikoisvalaisinten valinnassa. Asiakastarpeen ymmärtäminen, aikataulutus ja niissä myös asiakkaan ohjaaminen, vaihtoehtojen ajantasainen esittely ja valintatilanteisiin näkemyksen tuominen olivat niinikään tekijöitä, joista haluan BST:tä erityisesti kiittää. Suunnitteluvaiheessa BST:n toteuttamalla 3D-mallinnetulla tilaesittelyllä me tilojen tulevat käyttäjät pääsimme virtuaalimatkalle uuteen toimistoympäristöömme jo ennen varsinaisen rakennustyön käynnistymistä. Lopulliseen tilamuutokseen olemme erittäin tyytyväisiä – ja kiitos BST:n, rohkenimme tehdä myös valintoja, joita ilman toimistostamme puuttuisi jotain.

Salla Hanhinen / Johdon assistentti / Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Salla Hanhinen / Johdon assistentti / Suomen Yliopistokiinteistöt Oy