K-Citymarket Sastamala

K-Citymarket Sastamala

Uuden konseptin hypermarket

K-Citymarket Sastamalassa haettiin raikasta ilmettä Kesko Oyj:n uuden K-Citymarket -konseptin puitteissa. Sisäänkäynneissä on tuttu Keskon punainen väri toteutettuna uudella tavalla taustavalaistuna kennolevynä. Pääjulkisivu on kehystetty valkoisella taustavalaistulla kennolevyllä. Projektissa hyödynnettiin tietomallinnusta suunnittelussa ja rakentamisessa kattavasti. Yhdistelmämalli oli urakoitsijoiden käytössä työmaalla työvaiheiden suunnittelussa ja asennuksen tukena. Suunnittelumallit päivitettiin laserkeilauksen avulla as-built malleiksi tilaajalle.

KOHDETIEDOT

Sastamala
Tilaaja Ruokakesko Oy
Pääurakoitsija Hartela Länsi-Suomi Oy
Kerrosala 7 620 m²
Bruttoala 8 323 m²
Tilavuus 67 896 m³
Investoinnin arvo n. 18 M€
Valmistunut 2017

Asiakkaan näkökulma

K-citymarket Sastamalan projektissa BST-Arkkitehdit Oy:n suunnittelijat ovat osoittaneet erittäin asiantuntevaa osaamista ja käyttäjien tarpeiden huomiointia suunnittelun joka vaiheessa. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja suunnittelussa on otettu huomioon myös uusimman konseptin mukainen K-Citymarket, joka räätälöidään alueen asiakkaiden tarpeisiin.

Työt Sastamalassa ovat valmistuneet ja tavoitteenamme oli rakentaa yhdessä kokonaisuus, joka on uusi kohtaamispaikka Sastamalassa ja jossa on myös kiva käydä.

Petteri Tastula - Kauppapaikkapäällikkö Kesko Pirkanmaan ja Pohjanmaan alue

K-Citymarket Sastamala mediassa

alueviesti.fi

kesko.fi