Rimini

Rimini

Rajoja rikkovaa asuntoarkkitehtuuria Näsijärven rannalle

Halkoniemen alue Näsijärven rannalla Tampereen Lentävänniemessä tarjoaa ainutlaatuiset lähtökohdat korkeatasoiselle asumiselle.  Keskeistä Riminin asuntoarkkitehtuurissa on ollut rikkoa totutun kerrostaloasumisen rajoja. Yhdistämällä kerrostaloasumiseen pientaloihin liitettyjä laatutekijöitä kuten asumisväljyys, nykyaikaiset tekniset ratkaisut, kerrostasoille sijoitetut asuntokohtaiset varastot, suuret ikkunat, juhlavan kokoiset parvekkeet ja ylelliset sisustusratkaisut ollaan saavutettu uudenlainen kerrostalokonsepti.

 

Projektitiimissä toimi BST-Arkkitehdeilta pääsuunnittelija Petri Tavilampi,  vastaava rakennussuunnittelija Ida Väänänen, projektiarkkitehti Juulia Juselius sekä OMAdesignilta sisustussuunnittelija Anna Tuohimaa .

 

KOHDETIEDOT

Lentävänniemi, Tampere
Tilaaja Asuva Oy
Kerrosala 4500 m²
Bruttoala 5400 m²
Valmistunut 2018

LINKIT

Rimini
Kohteen visualisointikuvat ovat Spiral One Oy:n tekemiä
Yhteistyökumppanin ajatukset hankkeesta

© Asuva Oy / Spiral1
© Asuva Oy / Spiral1

Asiakkaan näkökulma

Suunnittelutehtävä Näsijärven rantatontille on annettava osaaviin käsiin. Pyysin suunnittelutarjoukset ainoastaan kahdelta luottotoimistolta. BST oli suunnitellut meille aikaisemmin Härmälänrantaan veistoksellisen kohteen, jossa Tavilampi oli pystynyt täydentämään tiukasti esiteltyä ja valmista konseptiamme ammattitaitoisella tavalla tehden siitä vieläkin mielenkiintoisemman.

Valinta kahden toimiston välillä kohdistui BST:n, koska tiesin saavani korkeatasoiset ja teknisesti tasokkaat suunnitelmat.

Rimininin ennakkomarkkinoinnin aikana asiakkailta saatu positiivinen palaute on vahvistanut omaa mielikuvaamme. Lopputulos on näyttävä ja arkkitehtonisesti korkeatasoinen.

Koko prosessin ajan yhteistyö on ollut sujuvaa ja BST:n henkilökunta osoittanut ammattitaitonsa. Odotan että pääsemme syventämään yhteistyötämme ja hyödyntämään BST:n 3d-osaamista.

Ville Kaseva, toimitusjohtaja, Asuva Oy